South of the Circle

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. augusztus 3. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A South of the Circle egy érzelmes narratív kalandjáték, mély, többrétegű filmes történettel. A fő cselekmény az életre vonatkozó döntések következményeiről, a karrier vagy az igaz szerelem követéséről szól. A játékos Petert, egy cambridge-i tanárt alakít, akinek a gépe a hidegháború idején az Antarktiszon zuhan le. Miközben segítséget keres, kibontakozik előtte a múltja, és kiderül belőle, hogy a hatalom nyomása és saját törekvései hogyan vezették őt ebbe a válságba, amelyből valahogyan ki kell szabadulnia. Mindemellett egy szerelmi történet is kibontakozóban van közte és akadémikustársa, Clara között, és Peter megtapasztalja mindannak a súlyát, amire ígéretet tett. Mert mint a gyermekkori emlékek, úgy néhány ígéret is örökre velünk marad.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Egy játéknak álcázott interaktív-film
2022. július. 28.
A South of the Circle egy viszonylag rövid játék, körülbelül 3-4 órányi játékidővel, amire akár úgy is tekinthetünk, mint egy hosszabb filmre, ugyanis igazából csak papíron lehet játéknak nevezni, valójában egy játéknak álcázott interaktív-filmről van szó, amiben a karakterek vagy járművek mozgatása inkább idegesítőnek hat, mint szükségesnek. Ennek ellenére, ha egy történetorientált, narratív játékként tekintünk rá, akkor nincs mitől szégyenkeznie. Véleményem szerint a South of the Circle a legjobbak közé tartozik a stílusán belül, és tipikusan olyan történetet mesél el, amin valószínűleg még pár órával a kontroller lerakása után is gondolkodni fogunk.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Windowsra és minden másra is megjelenik a díjnyertes South of the Circle
Hír
2 éve 3 hónapja (2022. április 15.)

Windowsra és minden másra is megjelenik a díjnyertes South of the Circle

Az eredetileg Apple Arcade exkluzív narratív kalandjáték vélhetőleg még idén megjelenik Windows, PS4/PS5, Switch és Xbox One/X/S platformokra.

South of the Circle
Teszt
1 éve 11 hónapja (2022. július 28.)

South of the Circle

Visszatérve a vakációmról úgy döntöttem, hogy valamilyen lazább játékot veszek elő, amitől nem izzadok feleslegesen ezekben a forró napokban. A díj-nyertes Stat...