Sonority

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 25. (2 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék főszereplője egy Esther nevű fiatal nő, aki egy titokzatos dallamot próbál megtalálni, amely segíthet meggyógyítani barátját, Batamát, a beszélő medvét. A dallam megtalálásához egy különös romos királyságba látogatunk el, ahol az állatok és az emberek képesek voltak beszélni egymással. Ezen a különös helyen megismerkedünk egy mosómedvével, akinek segítségével rejtvényeket oldunk meg, és lassan felfedezzük a vidék mitológiáját és azt, hogy mi történt a helyiekkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - A zene gyógyító ereje
2022. június. 8.
Ha csak úgy tekintünk a Sonorityre, mint egy délutáni kikapcsolódáskénti feladatgyűjteményre, akkor szerintem semmi probléma nincs vele, még a kicsit egyszínű fejtörők miatt sem. Ha viszont valaki jobban szereti az olyan játékokat, amikben egy kicsit színesebbek a feladatok, akkor a Sonority nem biztos, hogy neki való. Ennek ellenére mégis azt mondom, hogy bárki, aki egy kicsit is kedveli a logikai játékokat, vagy szereti a zenét, esetleg jártas is benne, az mindenképp tegyen egy próbát vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sonority - segítsünk feltárni a zene misztériumát
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 7.)

Sonority - segítsünk feltárni a zene misztériumát

Rejtélyes dolog a zene, illetve maguk a hangok, hisz minden emberből ki tudnak váltani valamilyen érzést. Véleményem szerint nem könnyű vizuálisan bemutatni, de...

Sonority – a zene gyógyító ereje
Teszt
2 éve 2 hete (2022. június 8.)

Sonority – a zene gyógyító ereje

Ritkán nyúlok teljesen fejtörőkre és logikai feladványokra építő kalandjátékokhoz, de amikor megpillantottam a Sonority bemutatkozó videóját, nem csak a hangula...