Sol705

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 24. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Patoland

Kiadó: Patoland

Platform: iOS, Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux, Android

Leírás:

Egy vidéki argentin városban hamarosan elkezdődnek a karácsonyi ünnepek. Azonban egy diáknak, miután megsemmisítette bizonyítványát, nem meglepő módon nehézségei támadnak az iskola miatt. És ez csak a problémáinak kezdete, ugyanis a helyi városkában, mintha kezdene minden a feje tetejére állni. Ehhez jön még az a hír is, hogy a közeli tavat valami nagyon súlyos dologgal mérgezik (a szokásosnál is jobban), és néhány szomszédja a szokottnál is furcsábban viselkedik. A srác úgy dönt, hogy felkeresi a Sol705-re keresztelt hallgatói klubbot, akik a földönkívüli jelenségek kutatására szentelik minden szabadidejüket. Ők talán képesek választ találni ezekre a rejtélyes dolgokra.

A játék egy teljesen ingyenes, humoros hangvitelű, point-and-click kalandjáték.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #9
Hír
6 éve 4 hónapja (2018. február 25.)

Vasárnap esti mókázások #9

Legújabb ingyen játék rovatunkban egy humoros hangvitelű, point-and-click kalandjátékot mutatunk be nektek.