Snufkin: Melody of Moominvalley

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 7. (4 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Felfedezős, Hibrid - RPG-kaland, Hagyományos kaland, Lopakodós, Platformer, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Hyper Games

Kiadó: Raw Fury

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A játék egy történetben gazdag zenés kalandjáték Vándorról, aki a völgy helyreállításával igyekszik segíteni az itt lakó furcsa és emlékezetes karaktereknek és állatoknak. Muminvölgyben egy sor ocsmány park alakult ki, megzavarva a tájat és annak harmonikus természetét. Vándorként el kell terelned a rendőrök figyelmét, hogy kihúzd a táblákat és feldöntsd a rossz helyre tett szobrokat, miközben minden erőddel próbálod helyreállítani a természetet és a lakók otthonát, véget vetve a buzgó parkőr terveinek...


Tapasztald meg a gyönyörűen kidolgozott és jellegzetesen skandináv játékot, amelyet Tove Jansson eleven és szeretett Mumin világában játszódó történetek, érzelmek és melankolikus hangulat kelt életre. Egy minden korosztály számára egészséges élményre invitálunk, amely a nyílt világú mechanikát rejtvényekkel, lopakodással és dallamos részekkel ötvözi!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

9/10 - Snufkin: Melody of Moominvalley - Mumin-völgyi kalandok
2024. március. 21.
Egyáltalán nem gondoltam a demó kipróbálása előtt, hogy ennyire fogom élvezni, akár azt, akár a teljes játékot, ám mégis. Van benne valami bájos és varázslatos, ami képes volt visszarepíteni a gyermekkorba, kiszakítva a mindennapok problémáiból. És erre nem sok alkotás képes.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Snufkin: Melody of Moominvalley - Mumin-völgyi kalandok
Teszt
3 hónapja 3 hete (2024. március 21.)

Snufkin: Melody of Moominvalley - Mumin-völgyi kalandok

A norvég Hyper Games úgy gondolta, ideje kicsit felrázni a muminos játékok állóvizét, cím- és főszereplőnek pedig Vándort tették meg, akinél alkalmasabb személy...

Ezzel játszottunk márciusban
Érdekesség
3 hónapja 1 hete (2024. április 2.)

Ezzel játszottunk márciusban

Folytatódik „Ezzel játszottunk...” sorozatunk, hogy továbbra is megosszuk élményeinket és rávilágítsuk a figyelmet néhány címre.