Skullmonkeys

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1998. január 28. (26 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: Gyurma

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Skullmonkeys kifejezetten érdekes alkotás, mert bár történetileg közvetlen folytatása a Neverhoodnak, játékmenetében már nem egy hagyományos kalandjátékot, hanem egy platformjátékot kapunk? Ha valaki úgy érezte a soha véget nem érő folyosón végig gyalogolva, hogy milyen jó lenne ugrabugrálni, az itt kiélheti az ilyen vágyait Klaymannel.
Bár a stílius megváltozott, az idétlen gyurmahumor maradt a régi, sőt, az összesen jó 15 percnyi átvezető videókat elég nehéz ép rekeszizommal megúszni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The Neverhood

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - Klaymen és a koponyamajmok kalandjai
2021. május. 9.

A Neverhood történeti folytatása, ami bár egy patformjáték, igencsak humoros és szórakoztató alkotás. Plusz néhol kifejezetten idegölő és nehéz. De legalább edzhetjük vele a reflexeinket, meg a rekeszizmainkat. 

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Skullmonkeys
Teszt
17 éve 5 hónapja (2007. február 14.)

Skullmonkeys

Szakítva kicsiny oldalunk hitvallásával és hagyományaival, most kivételesen nem egy kalandjáték kerül felboncolásra, hanem egy "hagyományos" platform cucc, amin...