Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?!

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. március 26. (15 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A sorozat ötödik epizódja a Chaos Happens eseményei után játszódik, amikor is hirtelen egy idegen faj támadja meg a fantáziavilágot, Simon kedvesé,t Alixet pedig elrabolják. Hősünkre vár a feladat, hogy utánajárjon a dolgoknak miközben egzotikus helyszínektől a világűrön át mindenhol megfordul.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.