Simon the Sorcerer

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. január 2. (31 éve 5 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Simon az átlagos angliai fiatalok életét éli, amíg egy napon a kutyájának köszönhetően egy ládára tesz szert, amiben egy varázskönyv lapul. Amikor azonban a könyvet a földre ejti, a következő pillanatban egy teljesen másik világban találja magát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

8.5/10 - A humoros varázsló vicces kalandjai
2017. november. 18.
Ha valaki egy klasszikus hardcore kalandjátékkal akarna játszani még a stílus fénykorából, akkor a Simon the Sorcerer első epizódja nagyon jó alapként szolgál. A varázslótanonc első kalandja nagyon humoros, hangulatos helyszínekkel és történettel, nehézségi szintje pedig az akkori kor elvárásainak megfelelő, ami mai szemmel nézve már elég nehéznek tekinthető (megannyi használható, illetve használhatatlan és kombinálható tárggyal). A SCUMM VM segítségével nagyon könnyen futtatható, illetve androidos változata is szépen játszható.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.