Sherlock Holmes Versus Arsene Lupin (Nemesis)

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2008. április 14. (16 éve 1 hete)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Focus Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Sherlock Holmes ezúttal a híres-neves Arsene Lupin után nyomoz. Az eredeti kiadás hagyományos point and click volt, de 2010-ben kiadtak egy Remastered változatot, amelyben már a 3D belső-nézet is elérhető volt.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Walentin

Összes értékelése: 4

7/10 - Vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban
2023. július. 3.
Szóval nagyon vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban. A „Sherlock Holmes vs. Arséne Lupin”-nak számtalan erénye van, de túl sok sebből vérzik ahhoz, hogy igazán kimagasló legyen. A pályák megvalósítása és a hamisítatlan Holmes-i miliő kiváló, de a kevés helyszín és a kissé érdektelen storytól eléggé repetitív lesz a játékmenet. Ha rangsort kellene állítanom a „Secret of the Silver Earring”, „The Awakened” és az „Arséne Lupin” között, akkor sajnos az „Arséne Lupin” lenne a legrosszabb. Mindazonáltal rajongóknak megér egy próbát, de szerintem a Frogwares csapata tehetségesebb annál, mint amit most felmutattak. Reméljük legközelebb jobban igyekeznek.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sherlock Holmes versus Arsene Lupin
Teszt
13 éve 11 hónapja (2010. május 12.)

Sherlock Holmes versus Arsene Lupin

Bizton állítható, hogy Sherlock Holmes figurája örök érvényű. Sir Arthur Conan Doyle zseniális nyomozója, mióta 1887-ben először bukkant fel „A bíborvörös dolgo...