Secret Files: Tunguska

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. szeptember 26. (17 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A német Animation Arts legendás kalandosorozatának első darabja, amiben az 1908-ban történt tunguszkai titokzatos robbanás, az azt kutató tudós elrablása és egy világméretű összeesküvés áll a középpontjában. A játékban az idős tudós lányát, Ninát, és munkatársát, Max-et irányíthatjuk.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8.5/10 - Secret Files: Tunguska
2020. augusztus. 30.
A fentiekben kapott hideget és meleget is a Tunguska, és most eljött az ideje a végső eredményhirdetésnek! Hiába a rövid játékmenet, a néhol logikátlan továbbjutási lehetőség, mégis egy csodás és élettel teli, hangulatos kalandjátékot köszönhetünk a német srácoknak.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Secret Files: Tunguska
Teszt
17 éve 6 hónapja (2006. december 18.)

Secret Files: Tunguska

A XX. Század egyik legnagyobb természeti katasztrófája, a 98 évvel ezelőtt, a szibériai tajgán történt robbanás(?) volt. Tanulmányok, tudományos (és tudománytal...