Secret Files: Sam Peters

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. október 18. (10 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Animation Arts

Kiadó: Deep Silver

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Secret Files sorozat spin-offja, melyben Sam Peters afrikai kalandjait követhetjük végig, ahol tudósok furcsa változásokat fedeztek fel a vízi állatok genetikai kódjaiban. Pontosabban azoknál az állatoknál, amik a Bosumtwi-tóban élnek, amit több mint egy millió évvel ezelőtt egy meteor becsapódás hozott létre. Lehetséges lenne, hogy idegen életformák okoznák ezt a különös változásokat?

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.