Sacrificial Lighthouse

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 28. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: PhobiaGamesNet

Kiadó: PhobiaGamesNet

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játékban Mayát irányítjuk, egy kislányt, aki valami módon egy kis szigeten rekedt, méghozzá egy jó nagy vihar közepén, és amin csak a közeli világítótorony segítségével tud eligazodni. Teljesen egyedül van, és fogalma sincs, hogyan került ide, vagy hogy mihez kezdjen. Nem tehet mást, mint felfedezni, találkozni ennek a hátborzongató és elhagyatott helynek a rémisztő sziluettjeivel, kideríteni, mi történt, és (remélhetőleg) kitalálni, hogyan juthat haza. De vajon hajlandó-e szinte mindent feláldozni azért, hogy kiderítse az igazságot erről a kísérteties helyről?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sacrificial Lighthouse – egy sötét sziget, egy világítótorony és egy elveszett kislány
Hír
2 éve 10 hónapja (2021. szeptember 6.)

Sacrificial Lighthouse – egy sötét sziget, egy világítótorony és egy elveszett kislány

Találd meg a kiutat a sötét szigetről ebben a kézzel-rajzolt kalandjátékban.