Ryte - The Eye of Atlantis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. január 27. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Fejlesztő: Orichalcum Pictures

Kiadó: Orichalcum Pictures

Platform: Oculus, Steam VR

Leírás:

A játékos egy igazságtalanul bebörtönzött, atlantiszi állampolgárt irányít, aki végül megszökik a börtönből, és a rejtélyes város helyszíneit vizsgálgatva kell bebizonyítania ártatlanságát. Emellett azonban nagyobb célja is van, mert ha megfejti a város titkait, akkor akár egy közelgő természeti katasztrófát is megakadályozhat.

A játék egyelőre csak VR eszközökön játszható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ryte - Atlantisz szeme
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 2.)

Ryte - Atlantisz szeme

Újabb Myst-klón érkezik, de ezúttal csak VR eszközökre.