Read Only Memories: NEURODIVER

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 16. (1 hónapja 4 napja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Térj vissza a 2064-es Neo-San Francisco vibráló cyberpunk világába, amely telis-tele van barátságos és ismerős arcokkal. A Neurodiver új karaktereket, helyszíneket és mechanikákat vezet be, beleértve a más karakterek emlékeibe való elmerülést és azok megváltoztatását, valamint egy megoldatlan ügyet, amelyet többféle befejezéssel is meg lehet oldani.

ES88 egy esper, akinek az a feladata, hogy elkapja az Aranypillangót, egy mások emlékeiben rejtőző pszichikai entitást. Játékosként ES88-at irányítod, és akihez csatlakozik kiborg kollégája, GATE, valamint a NEURODIVER néven ismert lény. Nem csak az Aranypillangó által megrongált emlékeket kell helyrehoznotok, de itt az idő, hogy végleg megállítsátok őt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: 2064: Read Only Memories

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.