2064: Read Only Memories

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 6. (8 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Midboss LLC.

Kiadó: Chorus Worldwide Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Neo-San Francisco, 2064-ben. Egy újságíró életedébe hirtelen betoppan a világ első intelligens számítógépe, aki a Turing nevet viseli. Együtt kell leküzdeniük a kihívásokat, amikre akkor derül fény, amikor feltárulnak előttük a város titkai, amik mögött a technológia és az emberiség egymást átfedő jövője áll.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Kapcsolódó játékok: Read Only Memories: NEURODIVER

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.