Rauniot

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 17. (3 hónapja 5 napja)

Műfaj: Disztópikus, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Act Normal Games

Kiadó: Act Normal Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Rauniot egy rejtvényekkel és klasszikus játékelemekkel teli, izometrikus, poszt-apokaliptikus point-and-click kalandjáték.

1975-öt írunk, és egy pusztító természeti katasztrófa a civilizációt a peremre taszította. Lázadások, hatalmas konfliktusok és háborúk tizedelték meg a bolygót. Egyes kontinenseket tengerek öntöttek el. Az összeomlott atomerőművek és az azt követő robbanás következtében súlyos szennyezés terjedt el.
A gyermekek mutálódva vagy halva születnek, gyakran magukkal ragadva anyjukat is. Az apák egyedül, keserűségben és bánatban élnek, és egyesek még a kannibalizmusba is belekényszerülnek, mivel az élelemforrások lassan elfogynak. Ebben a szomorú új világban a természet és az emberiség a túlélésért és az egyensúly megtalálásáért küzd.
Néhány embernek ennek ellenére mégis sikerült annyira megbízni egymásban, hogy csoportokat hozhassanak létre, amelyek védelmet, élelmet, tiszta vizet, gyógyszert, áramot és alapvető fontosságú tudást biztosítanak.
A főszereplő, Aino, egyike azon szerencsés keveseknek, akik egy csoporthoz tartoznak. De ebben a könyörtelen új világban nem lesz könnyű eligazodni. Az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy a veszélyes utazások során teljesen elszigetelődj, az az ármány és az elszántság. Vajon megvan-e benne az, ami ahhoz kell, hogy megbirkózzon mindazzal, amit Rauniot rázúdít?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - Kalandozás a poszt-apokaliptikus Lappföldön
2024. április. 20.
Az összképhez meg kell azt is említenem, hogy itt egy egyszemélyes fejlesztésről van szó. Heikki Pulkkinen az illető (utánanéztem, férfi-bocs, de engem érdekelt a neme, ez van). Elmondása szerint egy gyerekkori emlék, mikor a nyári melegben a homokban nézte az életéért küzdő növényeket, 20 év elmúltával abban realizálódott, hogy poszt-apokaliptikus játékot kell készítenie. Ha így nézzük, szép teljesítmény volt mindezt elkészíteni. Összességében volt benne minden, ami egy ilyen játékhoz szükséges. Elmondhatjuk, hogy érződik rajta a törődés. De azért az is látszik, hogy egy ember, kezdőként, nem valószínű, hogy mindent össze tud tökéletesen hozni. Így, főleg a történet csonkasága miatt csak 7 pontot tudok rá adni. Jó kezdet, várom tőle az esetleges folytatást.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Rauniot - Kalandozás a posztapokaliptikus Lappföldön
Teszt
3 hónapja 1 napja (2024. április 20.)

Rauniot - Kalandozás a posztapokaliptikus Lappföldön

A Rauniot (ami finnül romokat jelent) egy földi apokalipszis utáni világban játszódik, ahol a természeti katasztrófák után a kontinenseket víz árasztotta el, há...

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
2 hónapja 2 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!