Pacific Drive

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 22. (4 hónapja 3 napja)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ebben a belső-nézetes, a vezetésen alapuló túlélő kalandban természetfeletti veszélyekkel kell szembenézned minden egyes expedíció során az (Olympic Exclusion Zone) olimpiai elzárt zónában. A bázisod egy elhagyatott garázsban lesz, ahol új alkatrészeket fejleszthetsz, személyre szabhatod a kocsidat, és feltérképezheted a zóna egyre mélyebbre vezető útvonalait. Miközben értékes nyersanyagokat gyűjtesz, és megvizsgálod, mit hagytak hátra a zónában, fokozatosan megtanulod, mi kell ahhoz, hogy túlélj ebben a kiszámíthatatlan, ellenséges környezetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Öveket becsatolni és irány az ismeretlenbe a Pacific Drive-val
Hír
10 hónapja 1 napja (2023. augusztus 24.)

Öveket becsatolni és irány az ismeretlenbe a Pacific Drive-val

Ebben az autó- és túlélőszimulátoros, felfedezős kalandjátékban egy elhagyatott, de rejtélyes anomáliákkal teli helyszínen kell barangolnunk, és persze megfejte...

Hamarosan berobog a Pacific Drive
Hír
5 hónapja 3 hete (2024. január 4.)

Hamarosan berobog a Pacific Drive

Nemsokára szembenézhetünk az Olympic Exclusion Zone természetfeletti veszélyeivel, ahol az autónk lesz az egyetlen mentőövünk! A rejtélyes vezetős-tuningolós tú...