Nemsokára szembenézhetünk az Olympic Exclusion Zone természetfeletti veszélyeivel, ahol az autónk lesz az egyetlen mentőövünk! A rejtélyes vezetős-tuningolós túlélő-kalandjáték 2024 február 22-én jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re.

Az Irodwood Studios által fejlesztett Pacific Drive életre szóló utazásra és kalandra szólítja a játékosokat, amelyben a Csendes-óceán északnyugati részén fogunk kalandozni. Az Olympic Exclusion Zone egykor a térség ékköve volt, jelenleg azonban egy 300 méteres fal veszi körül, elzárva a külvilágtól az ott zajló rejtélyes jelenségek miatt. A játékos feladata lesz, hogy felfedezze az ismeretlent, megismerje a történetét, miközben a halálos anomáliák elől menekül.

Pacific Drive - screenshot 1

Ebben lesz segítségünkre autónk, amit nem csak a karbantartásáról, hanem a fejlesztéséről is gondoskodnunk kell. Ahogy egyre több időt töltünk majd a volán mögött, úgy szűrődnek be a hangok az autó rádiójába, amik nem átallnak kérdezni és figyelmeztetéseket küldeni - mi pedig azon fogunk töprengeni, mégis kik vannak ezen a kietlen helyen. A tét természetesen a túlélésünk lesz.

A játékból limitált példányszámban fizikai változat is lesz, ám ezért nem a digitális kiadást intéző Kepler Interactive felel, hanem a Maximum Games. Az általuk forgalmazott deluxe változat az alapjátékon túl tartalmazni fog néhány extrát, többek közt művészeti kártyákat és egy naplót is, meg pár kozmetikai cuccot, amit a játékban használhatunk az autónkon.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a Pacific Drive, ne hagyd ki az előzetesét! Az már biztos, hogy egyedi élményben lesz részünk a játékban.