Of Bird and Cage

3
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 20. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Capricia Productions

Kiadó: All in! Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék a Szépség és a szörnyeteg történetének modern feldolgozása.

Egy Gitta nevű lányt irányítunk, akit elrabolt egy elmebeteg fickó. De ahogy telikmúlik az idő, Gitta egyre jobban kezdi megkedvelni az elrablóját.

A játék külön érdekessége, hogy a zenéjét neves metálzenészek szerezték. Csak hogy néhányat említsünk közülük: Ron “Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), Rob van der Loo (Epica) , Ruud Jolie (Within Temptation), Ruud Jolie (Within Temptation), Danny Worsnop (Asking Alexandria).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

3/10 - Nem sok értékelhető elem van a játékban
2021. május. 19.

Ha össze kellene foglalnom az élményt, akkor sajnos csak úgy tudnám jellemezni, mint az elmúlt pár hónapom egyik legrosszabb játékát. Azt, hogy képes voltam végigjátszani, nagy valószínűséggel csak a zenének köszönhető. Rég hallgattam ilyen stílusú zenét, és jó érzés volt visszatérni hozzá. A játékmenet, az animációk, a karakterek és a narratíva viszont hihetetlenül fárasztók lettek. Nagy kár az Of Birds and Cage-dzsért, mert a zenészek tényleg odatették magukat, és legalább ők megérdemelnék érte a jutalmat. Ezért, ha játéknak nem is, de a különálló zenei albumnak mindenképp adjatok egy esélyt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Of Bird and Cage - a kalitkába zárt madár története egy kis metál muzsikával fűszerezve
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 31.)

Of Bird and Cage - a kalitkába zárt madár története egy kis metál muzsikával fűszerezve

A fejlesztők a Stockholm-szindrómát szeretnék bemutatni benne.

Demó körkép - 2020 ősz
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 12.)

Demó körkép - 2020 ősz

A jelenleg uralkodó vírushelyzet a világban rákényszerítette a videojáték ipart is, hogy jobban kihasználja a digitális teret. A különböző konferenciák és feszt...

Of Bird and Cage
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. május 19.)

Of Bird and Cage

Zenei körökben a koncept album teljesen megszokott dolognak számít. Nem egy nevesebb zenekar készített már lemezt egy bizonyos témakör köré építve. Leginkább a...