Oddworld: Soulstorm

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 6. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Oddworld: Soulstorm egyszerre az 1998-as Abe's Exoddus remake-je és egy önálló új rész az igen fura Oddworld világában. Abe-nek szokás szerint megint egy halom mudokont kell megmentenie a “Hello, follow me” varázsszavakkal. Érdekesség, hogy bár a sorozat történetében előfordult szoros kapcsolat a Sony konzoljaival, ez az első alkalom, hogy a megjelenéskor megkapják a Playstation tulajok “ingyenesen” az új részt. Az Xboxos verzió megjelenése talán pont ezért csak novemberre várható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

8/10 - Kicsit vérzik a szívem a Soulstorm miatt
2021. április. 18.

Kicsit vérzik a szívem a Soulstorm miatt, mert ismét egy óriási kalandot kaptunk, amit a mesterséges intelligencia bukdácsolása árnyékol be főként. Ettől még Abe utazása az Exoddushoz hasonlóan epikus és komoly terhet ró az emberre, tele bitang nehéz és felelősségteljes tennivalóval. A 20 évvel ezelőtti játékok kedvelőinek kihagyhatatlan darab, de az újonnan csatlakozók valószínűleg hamarabb feladják a vele való próbálkozást, pedig kár lenne érte. Bízom benne, hogy megkapja a maga sikerét a játék mert abszolút megérdemli, aki pedig a történések hevében félretenné az egészet, csak azt tudom mondani: próbáld újra, most már menni fog!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Abe újra itt lábatlankodik, avagy megjelent az Oddworld: Soulstorm
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. április 6.)

Abe újra itt lábatlankodik, avagy megjelent az Oddworld: Soulstorm

Közel hét évet kellett várnunk, hogy mindenki kedvenc mudokonja újabb izgalmas és káromkodásokban gazdag (mármint a játékosok fognak anyázni a nehézség láttán,...

Oddworld: Soulstorm
Teszt
3 éve 2 hónapja (2021. április 18.)

Oddworld: Soulstorm

Furcsa belegondolni, hogy az Oddworld franchise már több mint 2 évtizede rakta le híres alapjait. Lorne Lanning, a játék atyjának víziója egy teljesen ártalmatl...