No Place for Bravery

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 22. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Hibrid - Rougelike-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Glitch Factory

Kiadó: Ysbryd Games

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A No Place for Bravery egy alacsony fantasy műfajú, narratív, hack'n'slash akció-RPG, amely a roguelike-okból ismert elemeket használ. A játék 2022-ben jelent meg, és a brazil, független Glitch Factory stúdió fejlesztette.

A játék cselekménye egy kegyetlen, brutális fantasy világban játszódik. Thorn, egy idős, de még mindig ambiciózus harcos történetét meséli el, akit állandóan rémálmok kísértenek. Egy nap egy háborútól és erőszaktól sújtott világba indul, hogy megtalálja rég elveszett lányát. Útközben az örökbefogadott, fogyatékos fia, Phid segít neki. Miközben a játékos megismerkedik a világ történelmével – amely maguknak az alkotóknak az élményeire is utal –, számos erkölcsi dilemmával szembesül, és néha kénytelen nehéz döntést hozni, együtt élve annak következményeivel.

A No Place for Bravery játékmenete főként a dinamikus harcokra koncentrál, ami az alkotók szerint stílusában a Sekiro: Shadows Die Twice-ra utal. A játékos egy olyan világba kerül, ahol a Thornhoz hasonló harcosok folyamatosan meghalnak. Minden, összecsapás közbeni legkisebb botlást is szigorúan büntetnek, és az ellenséggel szembeni esztelen támadás akár gyors halállal is végződhet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy kellemes, de nem hibátlan narratív akciójáték
2022. szeptember. 20.
Összességében a No Place For Bravery egy átlagon felüli alkotás lett, és jelen pillanatban egy erős lábon álló 7 pontot simán megérdemel. Azonban, ha a fejlesztők képesek lesznek javítani a technikai hibákat, és egy kicsit balanszolni a játékmeneten, akkor szerintem ez a szám eggyel, de akár még másfél ponttal is gyarapodhat. Ha szeretitek a sztoriorientált, akciódúsabb, nehezebb és kihívásokkal teli játékokat, akkor érdemes adni neki egy esélyt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

No Place For Bravery – narratív soulslike móka?
Teszt
1 éve 10 hónapja (2022. szeptember 20.)

No Place For Bravery – narratív soulslike móka?

A brazil Glitch Factory legújabb játéka egy brutális fantasy világba kalauzol el bennünket, amely már évek óta nem látott igazi békét. De békére a törpék, elfek...