Nirvana Noir

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. május 13. (10 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes, Noir, Sci-fi

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Nirvana Noir egy szürreális detektív-kalandjáték a Feral Cat Den nevű indie stúdiótól. Bár a játék a Genesis Noir folytatása, önálló történetként is megállja a helyét.

A főszereplőnek, No Mannek szembe kell néznie az első játékban hozott döntései következményeivel. Kettős életet kezd élni, ami a világát két ellentétes valóságra osztja – Black Rapture és Constant Testament. Mindkét valóságot a titokzatos Nagyobb Bumm fenyegeti, amelyet csak a főhős állíthat meg. No Mannek egy hatalmas összeesküvést kell felgöngyölítenie, hogy megmentse az általa két részre szakadtnak érzékelt űrvárost.
A főhős döntései mindkét párhuzamos városra hatással vannak, amelyek mindegyikének meg kell oldania a maga rejtélyét. A Black Rapture-ben No Mannek egy óratornyot kell felépítenie, miközben egy sor gyújtogatással kell megbirkóznia; a Constant Testamentben pedig egy új, veszélyes drog terjedését kell megállítania. A két valóság megmentése érdekében a játékos e két világ között mozog.

A játékban számos interaktív rejtvény és kihívás található, például a lerombolt épületek újjáépítése és a szavak manipulálása a rejtett válaszok megtalálása érdekében. A játékos elsődleges célja a titokzatos, veszélyes Nagyobb Bumm cég és egy új, azonos nevű gyógyszer mögötti igazság kiderítése. Mindezt nyomozóként kell tennünk, tanúkkal beszélgetve és nyomokat gyűjtve. Egyedülálló képességünk, az Elmeszem lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük a bizonyítékokat és összekapcsoljuk őket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Genesis Noir

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.