Nine Noir Lives

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 7. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Nine Noir Lives főszereplője a macska nyomozó, Cuddles Nutterbutter és asszisztense Tabby Marshmallow, akik szőröstül-bőröstül belekeverednek Meow Meow Farrington városának egyik rejtélyes gyilkossági ügyébe. Az idő nem nekik dolgozik, ugyanis a helyzet azzal fenyeget, hogy háború robban a hatalmas Montameeuw és Catulet családok között. Munkájuk során tucatnyi karakterrel, gyönyörűen kézzel-rajzolt jelenetekkel és fondorlatos rejtvényekkel találkoznak, és talán még arra a kérdésre is választ kapnak, hogy vajon hány dolgot kell megnyalni ahhoz, hogy egy gyilkosságot megoldjanak ebben a városban?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Nyalogatós videó érkezett a Nine Noir Lives-ból
Hír
1 éve 11 hónapja (2022. augusztus 8.)

Nyalogatós videó érkezett a Nine Noir Lives-ból

Mr. Cuddles Nutterbutter számára nem létezik olyan veszély, ami mellett ne lenne kész megnyalni bármilyen tárgyat, szövetségest vagy ellenfelet.