New Tales from the Borderlands

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 21. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A teljesen a Gearbox Software gondozásában készült új részben ezúttal 3 főszereplő sorsát követhetjük végig, és természetesen a döntéseink segítségével befolyásolhatjuk azokat. Sajnos az előző rész főszereplői nem térnek vissza ebben a részben, tehát azok is élvezni tudják, akik esetleg az első évaddal nem játszottak.

Hivatalos leírás (Steam):
Az örökké háború sújtotta Promethea metropoliszában életük legrosszabb napján te irányíthatod Anu, Octavió és Fran karakterét. Segíts ennek a három imádni való balféknek elérni legfőbb céljukat, ami nem más, mint hogy megváltoztassák a világot (és talán meg is mentsék)! Ebben a filmbeillő izgalmas utazásban, ahol csak rajtad múlik, hogyan alakul a történet, szembe kell nézned egy bolygóinvázióval, egy ördögi szörnyeteggel, sőt, még és egy hidegszívű kapitalistával is. A győzelemért folyó küzdelem során csupa olyan izgalmas karakterrel találkozhatsz, akik kilógnak a sorból, sőt, várnak bérgyilkos robotok és beszélő fegyverek is!
Az, hogy hogyan ér véget a történet, kizárólag a te döntéseiden múlik. Valóra válthatod Anu vízióját egy olyan univerzumról, ahol virágzó a fegyverkereskedelem; követheted Octavio álmait, aki hírnévről és mesés vagyonról ábrándozik, vagy eleget tehetsz Fran fagyos bosszúvágyának – a sikerük csak a te kezedben van!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Tales from the Borderlands

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Újabb agyament kaland a végeken
2023. május. 22.
A New Tales from the Bordelands (vagy a logója alapján akár lehetne Tales from the New Borderlands is) kifejezetten szórakoztató élményt nyújtó, tipikus Telltale szintű kaland/interaktív sztori, aminél, ha valaki képes elengedni, hogy nem az eredeti játék folytatásáról van szó, akkor szerintem élvezni fogja azt a jó 8-9 órát, amibe belekerül végignyomkodni. Sőt, szerintem még az is előfordulhat, hogy még meg is kedveli ezt az új szedett-vetett triót a végére. Az eredeti spin-off, vagy bármelyik másik Borderlands ismerete egyáltalán nem kötelező hozzá (sőt, még jobb is, ha az FPS-eket nem ismerjük, mert vicces látni netszerte, hogy azok rajongói mennyire rühellik, hogy nem egy agyatlan akciójátékról van itt szó). Mondjuk azt meg kell vallanom, hogy én személy szerint azért is kedveltem ennyire (a hülye humora mellett, aminek a csúcsa szerintem Lúi, meg a Vaultlanderezős katona szerencsétlenkedése), mert konkrétan hiány van ilyen kalandokból. A Telltale ugye még mindig semmit nem adott ki az újraalakulása óta; a Quantic a 2018-as Detroit óta nem jelentkezett semmivel; egyes-egyedül a Supermassive horrorcuccaival vigasztalódhatunk, amik közül még mindig a 2016-os Until Dawn volt a legjobb és legminőségibb, és azóta sem sikerült annak a nyomába sem érniük. Biztos vagyok benne, hogy ha ez a csúcskorszakban, 2015-17 között jelenik meg, akkor egy ponttal kevesebbet kapott volna az akkori felhozatalban. De manapság simán ér ennyit:

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Októberben érkezik a New Tales from the Borderlands
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 24.)

Októberben érkezik a New Tales from the Borderlands

A teljesen a Gearbox Software gondozásában készülő évadban ezúttal 3 új főszereplő sorsát követhetjük végig, és természetesen a döntéseink segítségével befolyás...

18 perces gameplay videó érkezett a New Tales from the Borderlandsből
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. szeptember 3.)

18 perces gameplay videó érkezett a New Tales from the Borderlandsből

Úgy tűnik, hogy az október 21-én megjelenő folytatás hozni fogja a szokásos borderlandses debilséget.

New Tales from The Borderlands - Újabb agyament kaland a végeken
Teszt
1 éve 1 hónapja (2023. május 22.)

New Tales from The Borderlands - Újabb agyament kaland a végeken

Be kell vallanom, bár a Borderlands játékokról kábé annyit tudtam akkoriban, hogy egy igen sajátos köntösbe bújtatott looter shooterek, a 2014-ben megjelent kal...