Moth Lake: A Horror Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. december 3. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror, Humoros

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Lopakodós, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Fejlesztő: Sui Arts

Kiadó: Sui Arts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Moth Lake egy történetközpontú kaland, sok-sok szöveggel (több, mint 20 ezer szó), és több száz különböző jelenettel (több, mint 300 szituáció). Főbb jellemzők: párbeszédek, sztori, rejtvények megoldása, felfedezés, válaszlehetőségek, lopakodás.

Ez a játék Moth Lake története, egy kisvárosé, amely a békés álarc mögött egy szörnyű titkot rejt. Csak néhány nehéz sorsú kamasz fedheti fel a generációk óta rejtőző titkot. A napfogyatkozás előestéje óta, egyre sűrűsödnek a rejtélyes események, és fiatal barátaink megkezdik utazásukat a sötétségbe, valamint saját lelkükbe. (Forrás: Steam)

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Három point-and-click kalandjáték is magyar feliratot kapott
Hír
1 éve 6 hónapja (2022. november 1.)

Három point-and-click kalandjáték is magyar feliratot kapott

Méghozzá hivatalosat, ezért ha tehetitek mindenképp eredeti példánnyal játszatok majd, hogy még több játékhoz készülhessen magyar felirat.