Méghozzá hivatalosat, ezért ha tehetitek mindenképp eredeti példánnyal játszatok majd, hogy még több játékhoz készülhessen magyar felirat.

Majdnem 10 év után kapott magyar feliratot az egyik legjobb modern point-and-click kalandjáték a Primordia. A fordítást annak a wargnak köszönhetjük, akinek nem ez volt az első munkája a fejlesztőkkel. Ő felelős ugyanis a Wormwood Studios Strangeland című játékának fordításáért is, amely a modern kalandjátékok egyik szintén kiemelkedő példánya. Warg egyébként írt egy hosszadalmas értékelést is a játékról, amit a játék adatlapján tudtok elolvasni.

De sztrovacsek sem tétlenkedett, aki amellett, hogy két hivatalos fordítást is bevállalt, még arra is maradt ideje, hogy meginterjúvolja az A Trail of Ooze című játékot készítő Insanto Studios csapatát. Az interjú szövegét erre a linkre klikkelve tudjátok elolvasni. Ami a fordításait illeti, az egyik játék épp az említett A Trail of Ooze című humoros és kézzel-rajzolt point-and-click kalandjáték. A másik fordítását már egy kicsivel sötétebb tónusú játékhoz készítette, mégpedig a Moth Lake című narratív kalandjátékhoz. De míg a Trail of Ooze című svéd kalandra legalább 2 évet várnunk kell, addig a Moth Lake még idén december 23-án megjelenik majd. Addig is próbáljátok ki a játékok demóit, amik már szintén tartalmazzák a magyar feliratokat.