Morriton Manor Stories: Nordic Whispers

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. május 29. (10 hónap 6 nap múlva)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Morriton Manor a német Rocket Beans TV-n futó rendkívül népszerű, milliós nézettségű asztaliszerepjáték-műsor, ami élőben követhető Twitch-en és YouTube-on is, és amelyben négy nemesi nyomozó rejtélyes és természetfeletti eseteket old meg a viktoriánus Angliában, és egyaránt merít a Sherlock Holmes-történetekből és az ősi mitológiákból.

Történet
A Fortvil család szigetéről sötét történetek keringenek: történetek elképzelhetetlen borzalmakról, démoni átkokról és titokzatos alvilági lényekről. Amikor a híres Morriton Manor nyomozói eltűnnek a szigeten, Leah Glessnert, a természetfeletti magánnyomozót küldik a megmentésükre. A sziget egy sötét átok hatása alatt áll, és egy véget nem érő időhurok csapdájába esett. Fotografikus memóriájával felfegyverkezve Leah Glessner nekilát, hogy megoldja az ügyet. Egy rejtélyekkel, különös karakterekkel, intrikákkal és megmagyarázhatatlan jelenségekkel teli kaland veszi kezdetét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Elstartolt a Morriton Manor Stories: Nordic Whispers Steam-oldala
Hír
1 hónapja 3 hete (2024. május 30.)

Elstartolt a Morriton Manor Stories: Nordic Whispers Steam-oldala

A fejlesztő a díjnyertes német csapat, a Backwoods Entertainment, kiknek első játékuk, az Unforeseen Incidents világszerte remek fogadtatásban részesült.