Monolith

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 11. (9 hónapja 5 napja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Animation Arts

Kiadó: Animation Arts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Secret Files: Tunguska szériáról és a Lost Horizonokról ismeretes német csapat sci-fije 9 évvel a bejelentése után idén elvileg végre megjelenik. A kalandban egy idegen bolygóra lezuhant űrhajós hölggyel, Tessa Carterrel kell túlélnünk és felfedeznünk az ismeretlen planétát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

8/10 - Az Animation Arts visszatérése?
2023. október. 16.
A Monolith nem akarja megreformálni a műfajt, játékmenete semmivel sem előrébb mutató egy 15-20 éves kalandjátéknál, cserébe jól felépített cselekménnyel és rejtvényekkel próbál a játékosok kedvében járni. Bár sokáig tartott, megérte rá várni. Az Animation Arts visszatért!

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Monolith - Az Animation Arts visszatérése?
Teszt
9 hónapja 8 órája (2023. október 16.)

Monolith - Az Animation Arts visszatérése?

Az Animation Arts régóta nem jelentkezett semmivel, jelen projektjüket pedig idestova tizenkét éve jelentették be. Igen, jól olvastad. Tizenkét éve! Bár 2016-ig...