Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. július 7. (14 éve 2 hete)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Windows/DOS, iOS, Xbox 360

Leírás:

Guybrush Threepwood második kalandja, ahol az immáron zombi LeChuckkal kell felvennie a harcot. A Monkey Island második része a sorozat elismerten egyik legjobb darabjának számít. A Monkey Island-széria utolsó darabja, amit az eredeti fejlesztőcsapat készített Ron Gilbert vezetésével.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge végigjátszás
Végigjátszás
17 éve 1 hónapja (2007. június 21.)

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge végigjátszás

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge végigjátszás by Rabbit.