Midnight Scenes: From the Woods

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 9. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Octavi Navarro

Kiadó: Octavi Navarro

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Midnight Scenes negyedik epizódja, amely egy rövidke, mindössze 45-60 perces point-and-click kalandjáték.

Az Éjféli jelenetek ma esti epizódjában a Fernwood Creek Mentális Egészségügyi Központ életét egy új beteg érkezése teljesen felborítja. A páciens nem beszél, nincsenek külső kapcsolatai, és valami sötét titkot rejteget. Egy Elijah nevű fiú, aki csendben tűri a többi bentlakó megvetését, különleges köteléket alakít ki ezzel az idegennel. Ám valami előbukkan a sötétségből, és teret enged a nyugtalanító eseményeknek, amelyek Elijah-t egy hátborzongató igazság felfedezéséhez vezetik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Februári kalandjáték megjelenések
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. február 2.)

Februári kalandjáték megjelenések

Régen történt ilyesmi, hogy ilyen rövid időn belül ennyi jónak ígérkező kalandjáték jelenjen meg.