Midnight Scenes: A Safe Place

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 19. (4 hónapja 3 napja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Octavi Navarro

Kiadó: Octavi Navarro

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Midnight Scenes sorozat ötödik epizódja, amely egy rövidke, mindössze 60-90 perces point-and-click kalandjáték.

Ebben az epizódban a nyomasztó otthoni környezet, a hajthatatlan szülők és a szörnyű rémálmok a főszereplőnk, Phil józan eszét a szakadék szélére sodorják. Az elszigeteltség és magány témáit boncolgató sötét történetben főhősünk szembesül a mélyen eltemetett, félelmetes igazságokkal. Vajon túléli a próbát?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.