Mass Effect Legendary Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 14. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Mass Effect mindhárom részének, teljes kiadása. Közel 40 DLC, 4K 60FPS, HDR támogatás, és teljesen átdolgozott audiovizuális élmény várja nem csak a rajongókat, hanem azokat is akik most kóstolnának bele a legendás sorozatba. 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Tényleg érkezik a felújított Mass Effect trilógia
Hír
3 éve 5 hónapja (2021. február 2.)

Tényleg érkezik a felújított Mass Effect trilógia

A nemrég még pletykaként létező felújított Mass Effect trilógia valósággá válik: május 14-én érkezik, Legendary Edition címmel.