A nemrég még pletykaként létező felújított Mass Effect trilógia valósággá válik: május 14-én érkezik, Legendary Edition címmel.

A Bioware játéksorozatát kissé besározó Andromeda után joggal merült fel a rajongói igényekben egy felújított változat a trilógiából. Nem meglepő, hogy az EA rárepült a dologra, elvégre 60 euróért adhatja el jól bejáratott címeit egy pakkban, csak kicsit dolgozni kell rajta, hogy jobban nézzen ki. A cég pofátlanságáról most inkább eltekintenék (már csak azért is mert elviekben készül a saga folytatása), lássuk, hogy május 14-én mit kaphatunk a pénzünkért.

Több mint 40 DLC, 4K és 60FPS, HDR támogatás, toronyóra lánccal. Mindez PC-n és konzolokon (PS4+PS5, Xbox One+ Xbox Series X/S). A játék ismertetése, helyett jöjjön inkább 2 beszédes kép, hogy milyen volt, és milyen lesz az új kiadásban a végeredmény.

Nagyjából ilyen. Ja, és aki nem tudja hova tenni a pénzét, az benevezhet 150 dollárért az alábbira is: 

Jó hír, hogy a sisak elején a szemüveg rész az ténylegesen világít, úgyhogy aki ki akar szúrni magával egy dolgos nap végén, csak nyugodtan kapja fel és kapcsolja be. Az élmény garantált. További friss képeket szokás szerint a játék adatlapján találtok, mindenképp nézzetek rá! A hírt pedig a ma kiadott trailerrel zárjuk. Íme: