Love on the Peacock Express

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. november 1. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Nyomozónőként mindig is két dolog érdekelt a legjobban: a rejtélyek megoldása és az idős, dögös nők csókolása. Egy olyan vonaton utazva, ahol tömérdek rejtély és ugyanannyi dögös nő található, teljesen úgy érzed, mintha magába a paradicsomba kerültél volna. De tényleg ott vagy? Ez csak tőled függ...

A feladatunk az lesz, hogy megoldjunk három hölgy, három rejtélyes ügyét, miközben egyúttal felcsípni is megpróbáljuk őket. Igen, ez egy MILF-es flörtölős vizuális novella. Na, de ne ítélkezzünk egyből! A játék elején kiválasztjuk, hogy melyiknek fogunk segíteni és az ő rejtélyes ügyét követjük aztán végig. Mindegyik hölgy más-más sztorit képvisel és többféle befejezést is elérhetünk bennük.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vasárnap esti mókázások #1
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 19.)

Vasárnap esti mókázások #1

Rovatunkban minden vasárnap délután egy ingyenes és valamilyen oknál fogva "érdekes" játékot mutatunk, illetve ajánlunk nektek, amivel aztán, ha kedvetek t...