Rovatunkban minden vasárnap délután egy ingyenes és valamilyen oknál fogva "érdekes" játékot mutatunk, illetve ajánlunk nektek, amivel aztán, ha kedvetek tartja könnyedén elüthetitek az egyébként unalmas vasárnap estét.

Az első jelentkező nem más, mint a Szerelem a Páva Expresszen (eredeti címén: Love on the Peacock Express) című vizuális novella. Jöjjön gyorsan a hivatalos játékleírás:

Nyomozónőként mindig is két dolog érdekelt a legjobban: a rejtélyek megoldása és az idős, dögös nők csókolása. Egy olyan vonaton utazva, ahol tömérdek rejtély és ugyanannyi dögös nő található, teljesen úgy érzed, mintha magába a paradicsomba kerültél volna. De tényleg ott vagy? Ez csak tőled függ...

A feladatunk az lesz, hogy megoldjuk három hölgy, három rejtélyes ügyét, miközben egyúttal felcsípni is megpróbáljuk őket. Igen, ez egy MILF-es flörtölős vizuális novella. Na de ne ítélkezzünk egyből! A játék elején kiválaszthatjuk, hogy melyiknek szeretnénk segíteni és az ő rejtélyes ügyét követjük aztán végig. Mindegyik hölgy más-más sztorit képvisel és többféle befejezést is elérhetünk velük.

A játék elérhető Linuxon, Windowson és Mac-en is. INNEN tudjátok letölteni.