Lost Horizon

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. szeptember 17. (13 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Animation Arts

Kiadó: Deep Silver

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

1936-ban járunk, amikor náci csatlósok okkult fegyvereket után kutatva járják a világot, amik igazán jól jönnének nekik a további hódításokkal kapcsolatos terveik kivitelezésében. Aktuális feledatukhoz tartozik megtalálni azt az ereklyét, ami a mitikus Shambalát nyitja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

9/10 - A buddhista paradicsom nyomában
2024. január. 31.
Végezetül mit is mondhatnék? A Lost Horizon gyönyörű, izgalmas és hangulatos point and click kalanddá sikeredett, mely sokórányira képes magába szippantani a kalandort, míg megmenti a napot, és belelovagol, akarom mondani, belerepül a naplementébe. Jó 10 órányi élvezetes, néhol humoros élményben lesz részetek (a BS óta megszokott szarkasztikus megjegyzések most sem hiányoznak); ha szeretted Indy, vagy Nina kalandjait, akkor ez mindenképpen a TE játékod. Harcoljatok ti is az általános elhülyülés ellen a beszerzésével :). (kár, hogy idehaza nem forgalmazzák, külföldről rendelve pedig kissé borsos 40 eurós -11 Ft- áron juthatunk hozzá, remélem, fejéhez kap mondjuk a SevenM, és behozza az országba emberi árszabás mellett.). Charles Cecil és Steve Ince példát vehetnének német kollégáiktól, és neki ugorhatnának egy vadiúj George Stobbart történetnek a Lost Horizon színvonalán megvalósítva, és elfelejthetnék a 256 színű grafikát a recsegő hanggal karöltve (szeretjük a BS 1-et, de a rendezői változat kissé ciki így a 21. század hajnalán a 14 éves megvalósításával).

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mi is az a kalandjáték?
Érdekesség
5 hónapja 3 hete (2024. január 20.)

Mi is az a kalandjáték?

Közel 50 éve gyűrűzött be a játékosvilágba a kalandjátékok műfaja, de hogy ki mit ért ez alatt, kinek mi fér bele a kategóriába, az szinte egyénenként változik....

Lost Horizon - A buddhista paradicsom nyomában
Teszt
13 éve 9 hónapja (2010. október 5.)

Lost Horizon - A buddhista paradicsom nyomában

Az utóbbi pár évben egyre minőségibb alkotások érkeznek, sőt 2010-ben eddig olyan változatos felhozatallal találkozhattunk, hogy könnyedén jó 15 évvel ezelőtt,...