Loretta

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 16. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Thriller, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Yakov Butuzoff

Kiadó: DANGEN Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Loretta egy pszichológiai thriller, amely a játékost a hősnő bűneinek bűnrészesévé teszi, és egy saját maga által megalkotott rémálmon keresztül vezeti. A történet egy nőről szól, aki árulással, férje hűtlenségével, párkapcsolati problémákkal és az 1940-es évek nehéz társadalmi helyzetével küzd.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Demót kapott Loretta, a narratív pszichológiai thriller
Hír
2 éve 1 hónapja (2022. június 9.)

Demót kapott Loretta, a narratív pszichológiai thriller

Az orosz Yakov Butuzoff által fejlesztett Loretta egy pszichológiai thriller lesz, amely a fejlesztői leírás szerint a játékost a hősnő bűneinek bűnrészesévé te...

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
2 hónapja 3 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!