Little Nightmares II

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. február 11. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Little Nightmares II egy fejtörőkre és platformer elemekre építő horror kalandjáték, amelyben egy Mono nevű fiatal fiút irányítunk. Mono csapdába esett egy olyan világban, amelyet valamilyen gonosz entitás itatott át. Új barátjával Six-szel együtt elindul, hogy felfedezze és semlegesítse ennek a gonosznak a forrását.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Little Nightmares

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.