Little Nightmares

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 28. (7 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy sötét, szeszélyes mese, amelyben gyermekkori félelmeinkkel szembesülhetünk. A feladatunk, hogy segítsünk Six-nek elmenekülni a The Maw-nak nevezett titokzatos és hatalmas hajóról, amelyet korrupt lelkek lakják, akik folyton éhesek. Ahogy haladunk a történetben, egyre bizarrabb helyszínekre érkezünk és egyre ügyesebbeknek kell lennünk, ha túl szeretnénk élni a kalandot.

A játék egész jó értékeléseket kapott. Legtöbb helyen a játék rövidségét és a történetben felmerülő megválaszolatlan kérdéseket kritizálták.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Little Nightmares II

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.