Lil' Guardsman

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. január 23. (5 hónapja 3 hete)

Műfaj: Fantasy, Humoros, Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Lil' Guardmanban egy tizenkét éves kislány megörökli az édesapja állását, miszerint neki kell eldöntenie a The Sprawl nevű királyság őreként, hogy kit is enged be a városállamba. A középkori fantasy világnak pedig ez a legbiztonságosabb települése, így a tündérektől kezdve a goblinokon át természetesen az emberekig, összesen száz különféle lény szeretne bebocsáttatást nyerni ide. Vagy pont, hogy aláásni a város biztonságát és veszélyeztetni annak lakóit. Ez utóbbi miatt pedig egy nagyon szép grafikájú, és roppant mókás humotú grafikájú Papers, Please! klónról lesz itt szó, valamikor még idén.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Még idén érkezik a cuki grafikájú, fantasy tematikájú Papers, Please klón
Hír
9 hónapja 3 hete (2023. szeptember 24.)

Még idén érkezik a cuki grafikájú, fantasy tematikájú Papers, Please klón

Hát, sose hittem volna, hogy a fenti címet adom valaha egy hírnek, pedig a Hillop Studios első önálló játéka, a Lil’ Guardsman pont ilyen lesz: egy középkori fa...