Labyrinthatory

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 30. (8 hónapja 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Unimposing Walrus

Kiadó: Unimposing Walrus

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A nagy robotalkotó Steven Wernicke 3086-ban elhunyt. Unokahúgát, Roxanne-t bízzák meg élete legfontosabb művének feltárásával. Útközben rejtvényeket és talányokat kell megoldania, tárgyakat gyűjtenie, kapcsolatba kell lépnie Wernicke robotjaival, na és persze meg kell fejtenie a Steven műve körüli rejtélyt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Princze

Összes értékelése: 36

6/10 - A kevesebb néha tényleg több
2023. december. 7.
Talán elcsépelten hangzik, de a kevesebb néha tényleg több. A játékba annyi mindent szuszakoltak bele, hogy véleményem szerint ezzel inkább csak a potenciális játékosréteg szűkítését érték el. Más meg - aki megveszik mindenféle rejtvényért - lehet, pont ezért fogja imádni. Viszont foglalkozhattak volna többet a történettel, ha már írtak hozzá, mert az eléggé semmilyenre sikeredett. Apropó, mivel valami számomra megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a taco visszatérő eleme a játék találós kérdéseinek, talán inkább a taco-mániás Discord-botunkra kellett volna bízni a tesztelést. Én felettébb kíváncsi lennék az ő véleményére is.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Labyrinthatory – Rejtvényfölde útvesztőjében
Teszt
7 hónapja 6 napja (2023. december 7.)

Labyrinthatory – Rejtvényfölde útvesztőjében

A vicces nevű Unimposing Walrus (kb. nem túl lenyűgöző rozmár) játéka rengeteg állítható nehézségű fejtörőt ígér, némi gyűjtögetéssel, humorral és misztikummal...