Kona II: Brume

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 18. (8 hónapja 1 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Felfedezős, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Parabole

Kiadó: Ravenscourt

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

A Kona II: Brume a 2017-ben kiadott, túlélőelemekkel operáló kalandjáték-sorozat második része. A játékot a Parabole indie stúdió fejlesztette, és a Ravenscourt adta ki.

A sorozat első részéhez hasonlóan a Kona II: Brume is az 1970-es évek kanadai Quebec tartomány északi régióiba kalauzol el bennünket. A folytatásban a fiktív Manastanba utazunk, ahol az eredeti részből ismert magánnyomozó, Carl Faubert bőrébe bújunk. A főhős egy bányászfaluban találja magát, amelyet a világ többi részétől egy rejtélyes köd, az úgynevezett brume vág el. Faubert feladata, hogy felderítse a titokzatos jelenség forrását.

A játékmenetet egy mindentudó narrátor kíséri, aki elmeséli az eseményeket, amelyekben részt veszünk. Emellett a cselekményt beszélgetések és az útközben talált feljegyzések és tárgyak közvetítik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Kona

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.