Kona

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. március 17. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Parabole

Kiadó: Parabole

Platform: Mac OS, Windows/DOS, PlayStation 4, SteamOS/Linux

Leírás:

Carl, a Kóreából hazatérő veterán magánnyomozóként próbál megélni Quebec városában. Egy nap távolsági munkát kap és elindul az Atamipek tó mellett fekvő településre. Útközben autóbalesetet szenved, és mire magához tér, a kellemes őszi időt felváltja a csontig hatoló, jéghideg hófúvás. Ha mindez nem lenne elég, kiderül, hogy közben a kliensét is megölték.

A narratív történetmesélésen alapuló sétaszimulátor szépen keveri a különböző játékstílusokat, amiknek hála a játékot fegyverrel, fegyver nélkül, autóval, vagy közlekedési eszközök nélkül is végigjátszhatjuk. Csak legyen nálunk elég fa és gyufa, hogy közben meg ne fagyjunk.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Kona II: Brume

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Ügyes próbálkozás
2017. szeptember. 24.
Őszintén szólva, nehéz dolgom van a játék értékelésével. Nagyon tetszett, ahogy fokozatos nyomozással előbbre és előbbre jutottam a történetben, miközben a játék végig fenntartotta a hideg és a vadállatok által keltett feszültséget. Bizonyos ponton viszont úgy éreztem, hogy talán túl sokat akart markolni egyszerre, túl sok műfajból és ezért a játék túl hamar ért véget, számomra picit fura befejezéssel. Ha viszont figyelembe veszem a tényt, hogy nem egy AAA-s játékról, hanem egy független stúdió Kickstarter projektjéről van szó, ami a nagyszerű narratíva mellett néhány érdekes fejtörővel is rendelkezik, akkor csak elismerően nyilatkozhatok róla.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

KONA
Teszt
6 éve 9 hónapja (2017. szeptember 24.)

KONA

Pár évnyi fejlesztés és pénz kapirgálás után végre elérkezett a várva várt pillanat és bárki számára elérhetővé vált a KONA névre keresztelt túlélő-kaland. Vagy...