Kena: Bridge of Spirits

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 21. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ember Lab

Kiadó: Ember Lab

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, PlayStation 5

Leírás:

A Kena: Bridge of Spirits egy lenyűgöző vizuális esztétikával rendelkező, történetorientált akció-kalandjáték, amely a felfedezést gyors tempójú harccal kombinálja. A játékosok a Rot nevezetű, bájos szellemtársak csapatát fejlesztik és építgetik, fokozva képességeiket és új módokat teremtve a környezet manipulálására. A játék főszereplője Kena, aki harcos médiumként a falu pusztulását övező rejtélyes történet feltárására vállalkozik.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

7/10 - A Kena Bridge of Spirits tartalmát tekintve nem hozott újat a zsánerbe
2021. szeptember. 26.

A Kena Bridge of Spirits tartalmát tekintve nem hozott újat a zsánerbe, csupán elleste elődei legfontosabb erényeit és a saját páncéljába ültette azokat. Mindezt egy olyan körítésbe ágyazta ami valóban nem mindennapi, legfőbb erénye pedig egyértelműen ebben keresendő. Ez a kettősség pedig nagyon jó alap arra, hogy az alkotógárda megtervezze a továbblépését. Ráadásul a 40 dolláros árazása is mintha ezt az üzenetet hordozná, szerintem bőven lett volna stúdió ami teljes árra lőtte volna be ugyanezt a játékot. De ha képesek a kreatív vonalon is olyat alkotni amit a felszínen már sikerült, akkor az Ember Lab óriásit léphet majd előre az iparban. Drukkolok nekik, hogy így legyen..

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Egy órás gameplay videón a Kena: Bridge of Spirits
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 13.)

Egy órás gameplay videón a Kena: Bridge of Spirits

A mesés Kenát tegnap mutatták be a Tribeca stream-en, a fejlesztők pedig egy órás játékmenetet kínálnak nekünk a fesztivál ideje alatt elérhető demóból.

Kena: Bridge of Spirits
Teszt
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 26.)

Kena: Bridge of Spirits

Bármennyi és bármilyen kritikával illesem a következőkben a Kena Bridge of Spiritset, egy dolgot azért velem együtt sokan bevallhatunk: csak álmodni merünk arró...

Újabb magyarítások érkeztek
Hír
2 éve 8 hónapja (2021. október 31.)

Újabb magyarítások érkeztek

Egészen pontosan a Technobabylon, a Critters for Sale, Kena: Bridge of Spirits és a Silence of the Sleep kaptak magyar nyelvű fordítást.