KAPIA

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. január 25. (2 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: 2 FOR 2

Kiadó: 2 FOR 2

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Hagyományos, humoros, point and click kalandjáték, teljesen 3D-s megvalósításban. A játék egy apokaliptikus világban játszódik, és két karakteren keresztül - egy kislány és nagyapája - csöppenhetünk bele ebbe a sci-fi világba.

Amikor egy intelligens fertőzés átveszi az irányítást a világhatalmak felett, háború tör ki, ami a fennmaradt populációt védőkupolák alatti életre kényszeríti. A káosz közepette Stefan - egy nyugdíjas pilóta és nagyapa - vállalja a felelősséget a konfliktus megszüntetéséért. Még nem is sejti, de a legerősebb szövetségese épp a kis unokája, Reny lesz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

KAPIA - Beindult a Kickstarter kampány
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 15.)

KAPIA - Beindult a Kickstarter kampány

Bár a játék már körülbelül 3-4 éve készülőben van, a házaspár - igen, a kétfős fejlesztőcsapat - most érezte úgy, hogy itt az ideje gyűjtést szervezni.

Megjelenési dátumot és videót kapott a KAPIA
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. december 5.)

Megjelenési dátumot és videót kapott a KAPIA

Öt évnyi fejlesztés és egy sikeres Kickstarter kampány után, végre megjelenik a KAPIA.

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
3 hónapja 3 hete (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...