Bár a játék már körülbelül 3-4 éve készülőben van, a házaspár - igen, a kétfős fejlesztőcsapat - most érezte úgy, hogy itt az ideje gyűjtést szervezni.

És ez főleg annak köszönhető, hogy már közel a fejlesztés vége, de még mindig hiányzik pár dolog, amit már nem képesek saját zsebből megoldani. Szeretnék, hogy a játékuk teljes szinkront kapjon, szeretnék, hogy profi zenészek komponálják muzsikát, de a fő pénznyelő még mindig a fejlesztés lesz. Ahhoz ugyanis, hogy időben be tudják fejezni a játékukat, teljes állásban ezzel kell foglalkozniuk. Ez meg ugye addig nem fog pénzt hozni, amíg a produktumuk meg nem jelenik.

Maga a játék egy hagyományos, humoros, point and click kalandjáték, teljesen 3D-s megvalósításban. A sztori egy apokaliptikus világban játszódik, és két játszható karakteren keresztül merülhetünk majd el benne.

A történet: Amikor egy intelligens fertőzés átveszi az irányítást a világhatalmak felett, háború tör ki, ami a fennmaradt populációt védőkupolák alatti életre kényszeríti. A káosz közepette Stefan - egy nyugdíjas pilóta és nagyapa - vállalja a felelősséget a konfliktus megszüntetéséért. Még nem is sejti, de a legerősebb szövetségese épp a kis unokája, Reny lesz.

A fejlesztők szerint a teljes játékidő körülbelül 5 órás lesz, és ha a fenti videó és a leírás sem tudott meggyőzni titeket arról, hogy támogassátok a projektet, akkor a döntés érdekében, az Itchen keresztül, a játék 1 órás demóját is kipróbálhatjátok.

Akiket pedig megfogott a játék, azok itt tudják támogatni.