Invincible Presents: Atom Eve

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 14. (8 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

Az Invincible Presents: Atom Eve a Skybound Games – az Invincible és a The Walking Dead mögött álló alkotók – első eredeti Invincible-játéka. A játékot Rossi Gifford rendezte és az írója nem más, mint a díjnyertes Jill Murray. A történet Robert Kirkman, Cory Walker és Ryan Ottley képregénye alapján készült.

Az Invincible Presents főszereplője a címben is szereplő Atom Eve, aki egyébként a rajongók kedvenc szuperhőse az Invincible univerzumból. Ebben a történetben egy teljesen új szemszögből ismerhetjük meg Eve-et, ahogyan próbál eligazodik az életében a Teen Teammel, a családjával és a barátaival, valamint próbálja kitalálni, hogyan használhatja hihetetlen erejét a jó érdekében.

Helyesen cselekedni mindig könnyűnek tűnik, de csak addig, amíg nem nekünk kell meghozni az adott döntéseket. Ezek a döntéseink alakítják Eve kapcsolatait a körülötte lévő emberekkel, és meghatározzák, milyen hőssé válik. A játékban arról is mi dönthetünk, hogyan fejlődnek Atom Eve képességei. Növelhetjük az erejét, különleges harci képességeket, illetve egyedi párbeszédes lehetőségeket oldhatunk fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...