Indiana Jones and the Fate of Atlantis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. június 1. (32 éve 2 hete)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: LucasArts

Kiadó: LucasArts

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

1939-ben járunk, a második világháború hajnalán. A nácik egy olyan erejű fegyvert készülnek megszerezni, ami mellett az atombomba is eltörpül. Egyedül csak Indiana Jones állíthatja meg őket, aki nekilát, hogy megfejtse Atlantisz elsüllyesztésének titkát. A sokáig csak Indy 4-nek becézett kalandjáték a korabeli Lucasarts-alkotások egyik legjobbja, mely több felé ágazó sztorit és a retró-kedvelők számára ma is szépnek számító grafikát tudott felmutatni a mindent átható Indiana Jones hangulat mellé.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Indiana Jones and the Last Crusade

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Végigjátszás
16 éve 11 hónapja (2007. június 21.)

Indiana Jones and the Fate of Atlantis

Indiana Jones and the Fate of Atlantis végigjátszása következik.