Heading Out

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 7. (2 hónapja 2 hete)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Vizuális novella, Hibrid - Rougelike-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Serious Sim

Kiadó: Saber Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Heading Out egy narratív kalandjáték rogue-lite elemekkel, amelyet olyan kultikus road movie-k ihlettek, mint a Thelma & Louise és a Vanishing Point, és amely az 1970-es évek Amerikájába kalauzol el bennünket.

A játék során egy saját magunk által létrehozott karaktert alakítunk, aki izomautójának volánja mögött utazik keresztül az Amerikán. A főhősre váró kalandok attól függnek, hogy milyen irányt választunk és milyen döntéseket hozunk. Például egy kiválasztott célállomás felé tartva rendszeresen részt veszünk különböző véletlenszerű eseményekben, mint például a hippik csoportjával való találkozástól kezdve a sötét fickókkal való konfrontációkon át a rendőrségi ellenőrzésekig. Ezekben a pillanatokban a játék választási lehetőségekkel szembesít minket. A döntés pedig, amit meghozunk, többféleképpen is befolyásolhatja a történet menetét és a további utazást.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vágtass keresztül az USA-n az izomautódon a Heading Outban
Hír
2 hónapja 3 hete (2024. április 25.)

Vágtass keresztül az USA-n az izomautódon a Heading Outban

A Heading Out egy narratív kalandjáték rogue-lite elemekkel, amelyet olyan kultikus road movie-k ihlettek, mint a Thelma & Louise és a Vanishing Point, és amely...