Hauma - A Detective Noir Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 11. (10 hónapja 5 napja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: SenAm Games

Kiadó: Assemble Entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Hauma egy interaktív-noir vizuális novella, amelynek középpontjában az egykori nyomozó Judith, az ő hőstettei, valamint egy régi gyilkossági nyomozáshoz való ragaszkodása és a társadalom felsőbb rétegeiben zajló összeesküvések felgöngyölítése áll.

A játék nyomozós játékmechanikával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a nyomokat/bizonyítékokat a maga a játékos rakja össze, tovább lendítve magát ezzel az akadályokon. Mindeközben történelmi és mitológiai folklór által inspirált, gyönyörű helyszíneket fedez fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hauma – gyilkosság, ősi mesék és egy bokszbajnok
Hír
2 éve 1 hónapja (2022. június 9.)

Hauma – gyilkosság, ősi mesék és egy bokszbajnok

A teljes szinkronnal érkező interaktív noir képregény, szemet gyönyörködtető stílusban próbál a játékosok látóterébe kerülni.

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
3 hónapja 3 hete (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...