Hades II

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. május 6. (2 hónapja 2 hete)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - Rougelike-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Supergiant Games stúdió kiváló roguelike-jának folytatása. A játék megtartja az eredeti ötleteit, miközben új hősnőt mutat be, és jelentősen kibővíti a játékmenetet.

A Hades 2 cselekménye valamivel az első rész eseményei után játszódik. A két cím erősen kapcsolódik egymáshoz, de a fejlesztők biztosítják, hogy az eredeti ismerete nem szükséges a folytatás cselekményének megértéséhez. A sorozat első részétől eltérően a főszereplő nem az alvilág címadó istenének, Zagreusnak a fia, hanem a húga, az alvilág Melinoë nevű hercegnője. Bátyjához hasonlóan őt sem lehet teljesen megölni, így minden halála után visszatér az életbe.

A cselekmény helyszíne is megváltozott. Melinoënek ugyanis el kell hagynia az alvilág birodalmát, és küldetésre kell indulnia, hogy megölje Kronoszt – az idő titánját, aki egyben a nagyapja is, aki megszökött az alvilág mélyén található börtönből, hogy háborút indítson az Olümposz ellen. Több száz kisebb ellenfél, valamint hatalmas bossok állnak az útjában. A velük való küzdelemhez Melinoë egyaránt használja az árnyékfegyverek (shadowy weapons) gazdag arzenálját, valamint a halálos képességeit, valamint a sötét mágiát. Utóbbiak elsajátításában Hekate – a görög mitológiából ismert sötétség, varázslás, természetfeletti jelenségek és keresztutak istennője – segíti.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Hades

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.